CLONING

tableau

Tableau

TD3 Der er forensic imaging værktøjer og så er der Tableau TD3 Forensic Imager. TD3 er virkelig unik. Kernen i TD3 er en højtydende, pålidelig forensic duplikator - med en høj opløsning, touch screen User Interface (UI). I dag er TD3 er i stand til dataindsamling fra SATA, IDE, USB 3.0/2.0/1.1, SAS, og FireWire (1394A / B) drev. Ingen andre forensic duplikator til rådighed i dag matcher TD3 for sin unikke kombination af ydeevne, emballage og kapacitet


 

Image MASSter Solo-4 G3

F.GR 0062 000A 2

Image MASSter Solo 4 G3 Forensic 2Image MASSter Solo-4 G3 Forensic Enterprise SATA-3 (6Gb/s) harddisk dataopsamlings enhed, er konfigureret med i7 processor og hardwaren er forberedt for udvidelser. Den giver efterforskere muligheden for samtidig at samle data fra en "mistænkt/kilde" harddisk, til to "bevis" harddiske ved SATA-3 hastighed. Den kan også clone fra to separate "mistænkelige" harddiske til to individuelle "bevis" harddiske. Enheden har understøttelse af SAS, SATA og USB 3.0-drev. Den verificerer det clonede drev med SHA-1, SHA-2 og MD5. Den understøtter også IDE, RAID, e-SATA-drev samt et udvalg af Micro Media flash-drev. Alle "bevis" images kan gemmes som 100% kopier, Linux DD image eller E01 image. Alle "bevis" harddiske kan krypteres "on-the-fly" for at beskytte følsomme data under transport eller opbevaring.
Image MASSter solo-4 G3 har også indbygget Gigabit Ethernet-forbindelse, der giver brugerne mulighed for at uploade images til Storage Area Networks (SAN), med henblik på senere efterforskning/behandling og arkivering. Der ud over kan Solo-4 G3 forensic også bruges som platform for indsamling af data fra mobiltelefoner, via tredjeparts applikationer som f.eks. paraben, XRY og flere.


Mediaimager GM4 – SuperKIT

mediaimager8

Mediaimager SuperKIT version er den bedste og stærkeste version fra Mediaimager duplikatorer. Den indeholder alle funktionaliteterne fra Basic og PRO udgaverne, men der er to ting, der gør denne version til det bedste valg, ud fra alle Mediaimager versioner. SuperKIT kommer sammen med en casepack, der gør det let at transportere og håndtere produktet. Hvad der ydermere er en fordel ved denne version er et medfølgende sæt adaptere der letter brugen i forbindelse med forskellige typer opgaver.

Mediaimager Basic1

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info