EnCase Forensic

OpenText leverer hardware og software løsninger til den professionelle IT efterforsker. Hvad enten du arbejder med efterforskning i en større privat organisation eller i en mindre efterforskningsenhed inden for politi eller militær kender du formodentlig allerede til guidance produkter. Hvis ikke – er det ikke for sent!

EnCase software og Tableau hardware er et must have produkt når du arbejder med IT efterforskning.

Hammerich Media & IT er dansk partner for Guidance Software / Tableau hardware og varetager selv og 1st level support på alle Guidance produkter. 

11106 OpenText Encase Forensic Wordmark proof2

Encase Forensic Den globale standard for digital efterforskning

De kraftfulde og effektive funktioner i EnCase Forensic har gjort den til den betroede standard i virksomhedernes strafferetlige undersøgelser, samt i domstole verdenen over. Intet andet produkt tilbyder den samme grad af funktionalitet, accept hos domstolene og ydeevne.

Vores # 1 mål: Styrk efterforskere med den højeste effektivitet, magt og resultater. Først til markedet og stadig den bedste i klassen. EnCase Forensic lader dig:

  • Hurtigt erhverve data fra det bredeste udvalg af enheder
  • Afdække potentielle beviser
  • Udarbejde rapporter om dine resultater
  • Bevar integriteten af dine beviser i et format domstolene er kommet til at stole på

Træning

Cyber sikkerhedsfolk, der ønsker at fremme deres karriere gør det til en topprioritet at få certificeret med cutting-edge teknikker i den virkelige verden og, digitale forensic applikationer. Certificeret Forensic Security Responder (CFSR ™) vil udstyre dig med bredden og dybden af viden du har brug for at blive en meget efterspurgt forensics ekspert.

Du kan finde en liste med alle EnCase Forensic træninger her.

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info