EnChase Forensic

GS logo korrekt smallGuidance software leverer hardware og software løsninger til den professionelle IT efterforsker. Hvad enten du arbejder med efterforskning i en større privat organisation eller i en mindre efterforskningsenhed inden for politi eller militær kender du formodentlig allerede til guidance produkter. Hvis ikke – er det ikke for sent!

EnCase software og Tableau hardware er et must have produkt når du arbejder med IT efterforskning.

Hammerich Media & IT er dansk partner for Guidance Software / Tableau hardware og varetager selv og 1st level support på alle Guidance produkter. 

EnCase Forensic 01

Encase Forensic Den globale standard for digital efterforskning

De kraftfulde og effektive funktioner i EnCase Forensic har gjort den til den betroede standard i virksomhedernes strafferetlige undersøgelser, samt i domstole verdenen over. Intet andet produkt tilbyder den samme grad af funktionalitet, accept hos domstolene og ydeevne.

Vores # 1 mål: Styrk efterforskere med den højeste effektivitet, magt og resultater. Først til markedet og stadig den bedste i klassen. EnCase Forensic lader dig:

 • Hurtigt erhverve data fra det bredeste udvalg af enheder
 • Afdække potentielle beviser
 • Udarbejde rapporter om dine resultater
 • Bevar integriteten af dine beviser i et format domstolene er kommet til at stole på

encase mobile investigator color

Den mest omfattende løsning på markedet til analyse af mobile enheder er kommet fra føreren inden for digital forensics. EnCase Mobile Investigator udvider mobilkapacitetsfunktionerne i EnCase Forensic med evnen til intuitivt at se, analysere og rapportere om kritiske mobile beviser, der er relevante for sagen. Med dybtgående bevisanalyse og fleksibel rapportgenerering kan efterforskere føle sig trygge med deres resultater.

Ifølge PEW Research ejer 92% af befolkningen i USA en mobiltelefon og 68% ejer en smartphone. En mobil enhed kan være det mest nøjagtige vidne i næsten alle sager. EnCase Mobile Investigator fra Guidance Software adresserer fælles udfordringer relateret til mobil efterforskning, der sikrer adgang til de kritiske data, du har brug for at lukke sagen.

Den bredeste understøttelse af mobile enheder og operativsystemer!

EnCase Mobile Investigator er med løbende opdateringer til mobile operativsystemer, de mest populære apps og den bredeste enhed understøttelse, forstærket af kraftige undersøgelsesfunktioner, den mest komplette løsning til efterforskning af mobile enheder.

Afdæk al dokumentation

Når en mobil acquisition er færdig i EnCase Forensic, skal du bruge EnCase Mobile Investigator til at:

 • Gennemgå erhvervet mobilt bevismateriale
 • Tilføj bevis til ny eller eksisterende sag
 • Undersøge SQLite Database Data og PLists
 • Udfør grundig indholdsanalyse og find regulær data
 • Find, uddrag og analyser data inden for grafiske filer med OCR
 • Hurtigt at generere tilpassede rapporter
 • + Meget mere

pdf1


Træning

Cyber sikkerhedsfolk, der ønsker at fremme deres karriere gør det til en topprioritet at få certificeret med cutting-edge teknikker i den virkelige verden og, digitale forensic applikationer. Certificeret Forensic Security Responder (CFSR ™) vil udstyre dig med bredden og dybden af viden du har brug for at blive en meget efterspurgt forensics ekspert.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for undervisning.

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info