Magnet OutRider


MF AP Vert BLK

Brug Magnet OUTRIDER i starten af ​​din undersøgelse til hurtigt at vurdere dine potentielle beviskilder og bestemme, hvilke computere der skal prioriteres i din undersøgelse. I stedet for at udføre en grundig søgning på et drev, som kan være tidskrævende, hjælper Magnet OUTRIDER med at triage og få vist indhold ved hurtigt at scanne alle targets for ulovligt indhold og applikationer.

Magnet OUTRIDER scanner filnavnene på en computer eller et drev for potentielle mørke web-, P2P-, cloud-opbevarings-, krypterings-, antiforsknings- og kryptovaluta-apps. Du kan se listen over understøttede apps i Magnet OUTRIDER.

Magnet OUTRIDER scanner også filnavne for søgeordsmatch ved hjælp af søgeordslister. Afhængigt af den søgeordsliste, du bruger, kan Magnet OUTRIDER hjælpe med at identificere filer, der indeholder CSAM eller andet markeret indhold. En nøgleordsliste med CSAM-relaterede nøgleord er inkluderet i Magnet OUTRIDER til retshåndhævende myndigheder.

Bruger teknologi fra Child Rescue Coalition (CRC) i Magnet OUTRIDER til hurtigt at identificere kendt CSAM-indhold. Denne teknologi analyserer alle de filer, der er scannet af Magnet OUTRIDER (ekskl. Filer, der findes i ZIP-filer) ved hjælp af hashes fra CSAM-databaser i USA og Canada.

Hvis det findes, kan Magnet OUTRIDER også få den eksterne IP-adresse til systemet, som du senere kan krydshenvise med andre undersøgelsessystemer.

Når en scanning er afsluttet, kan du gennemgå de emner, der er interessante i appen, eksportere bevis og se en oversigtsrapport genereret af appen.

OutRider PDF brochure

Link til OutRider video

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info