SSD Duplicator - Hardisk kopiering

ADR 1-7 port harddisk (HDD) / SSD Duplicator

Kopierer 1-7 harddiske på én gang. Fås også som 1-3 og 1-15. Ring 4576 8010 for yderligere information.

• Understøtter Quick Copy med MBR, GPT, NTFS, Linux (ext2 / 3/4), Mac (HFS, HFS +, HFSX), og FAT16 / 32/64 formater
• Overholder både DoD5220.22-M Wipe og NIST 8008-88 Secure Wipe standarder
• Log Rapport Management registrerer alle opgaver informationer til bedre produktionsstyring
• Kabel fri designet gør det muligt at skifte diskene hurtigt

IT-serien, er en professionel SATA harddisk duplikator specielt designet til high-volume. Med den unikke multi-tasking teknologi, kan IT-serien koiere op til 15 harddiske samtidig  overførselshastighed på op til 9 GB pr minut. IT-serien SATA-harddisk duplikator har 4 kopi tilstande: Quick Smart Copy, All Partitions Copy, All Drive Copy og Percentage Copy.

Desuden er it-serien udstyret med forskellige niveauer af Secure Wipe. Quick Erase, Full Erase, DoD 5220 Erase standard til statslige institutioner.

pdf1

Nexto Di

Sendt til Uncategorised

NtDi2500

nextodi logoNEXTO DI er et stand alone backup / arkiveringssystem til digitale mediekort. I hjertet ligger en 500GB 2,5” drev, der er pakket ind i kortlæsere, et genopladeligt batteri, en farveskærm og en lang række kommunikations porte. Hele pakken er en kompakt robust sag, der er bygget til at modstå dagligt brug i marken.

Hvad er der i kassen?

Ved åbning af kassen bliver du præsenteret med selve enheden sammen med en række tilbehør bestående af AA batteri, Express-kort - P2 adapter, gummibeslag, 12v biladapter, Firewire 400 kabel, eSATA kabel, USB kabel og brugermanual.

I det simpleste måde at bruge enheden på, registreres mediekort, du opretter forbindelse til det og du bliver spurgt om du vil kopiere dem ved hjælp af en funktion, den kaldes X-kopi. Med et enkelt klik på kontrolknappen kopieres alt data/video/lyd på dit kort til det interne harddisk eller en ekstern enhed efter eget valg.

Hver gang du indsætter et andet kort til kopiering, skabes en ny mappe på roden af modtager drevet og indholdet af kortet kopieres til mappen. Det gør det simpelt og sikkert at lave backup og at alt forbliver organiseret så du kan finde dine optagelser igen.

pdf1

pdf1

nexToDi insitu

XQD Card

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Uncategorised

XQD card

XQD kort fra Sony 

SONY lancerer i November 2014 en ny G-serie version af deres XQD-kort med skrive-/ læsehastigheder på op til 350 / 400 Mb/sec. Kortene har PCI-Express Gen. 2 og USB3.0 interface.
 
De nye kort er udviklet med henblik på optagelse i 4K med SONY's kameraer PXW-FS7, PXW-Z100 og FDR-AX1.

xqd sct3 imageProduktprogram:   QD-G32A, QD-G64A og QDG-128A

Der findes endvidere en XQD ExpressCard Adaptor (QDA-EX1) og en XQD Card Reader (MRW-E80).

The Sony XQD Memory Card S - Speed Performance Test

 

RIMAGE PROFESSIONEL

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Uncategorised

Rimage - Produktion af CD, DVD eller Blu-ray

Rimage professionel serien er for den kræsne kunde med større behov for CD, DVD eller Blu-ray medier. I løbet af få minutter kan maskinerne installeres og du er klar til at producere diske. Den indbyggede Re-Transfer printer levere levende grafik der er vandfast, ridsefast og fuldt sammenligneligt med offset tryk. Printeren er hurtigere og har en lavere pris pr disk end inkjet printere.
Der findes 2 forskellige modeller: 3410 og 5410N. Den store forskel på de to modeller, er, at 5410N har indbygget PC, hvor 3410 skal tilsluttes en PC via USB 3.0.

Begge modeller har 2 stk. CD/DVD eller, som option, Blu-Ray recordere som maksimerer produktionskapaciteten.

Standard Egenskaber for Rimage 

  • DiscWatch statusindikator
  • LCD-interface viser systemstatus
  • 150 disk indbakkekapacitet
  • 5-disk ekstern udskriftsbakke (valgfri 50-disc bin tilgængelig)

pdf1


pdf1

rimage pro group

 

Flere modeller i Rimage-serien 

Har du behov, for at kunne lave en større produktion af CD, DVD eler Blu-ray, så er Rimage Professionel det helt rigtige valg for dig. Vi har også andre modeller i Rimage-serien. Rimage 2000i, der kan producere op til 100 diske ad gangen eller den helt store model Rimage Producer, der kun er 7 sekunder om, at producere en disk. 

Uanset hvilken model du ender med at vælge, så er du sikret høj kvalitet til gode priser. 

Hvis du er i tvivl om hvilken af vores modeller du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. 

Rimage 6200N - 7200N - 8200N

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Uncategorised

Rimage Producer serien er for den helt kræsne kunde med et kritisk behov for CD, DVD eller Blu-Ray medier. I løbet af få minutter kan maskinerne installeres og du er klar til at producere diske. Den indbyggede Re-Transfer printer leverer levende grafik der er vandfast, ridsefast og fuldt sammenligneligt med offset tryk. Printeren er hurtigere og har en lavere pris pr disk end inkjet printere. Den fås også med en Monocolour printer der printer en hel disk på max 7 sek.
Der findes 3 forskellige modeller: 6200N, 7200N og 8200N. Den store forskel på modellerne, er antallet af brændere, der er fra 1-4.

Den indbyggede PC bliver leveret med pre-installeret Windows 7 eller Server 2008 efter eget valg.

Standard Egenskaber

  • DiscWatch statusindikator
  • 4 linjers LCD-display viser systemstatus
  • 300 disk indbakkekapacitet
  • 100 disk ekstern udskriftsbakke

 

pdf1

grouping

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info