Cellebrite UFED

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Uncategorised

Cellebrite Ufed Touch Logical

cellebrite 1024x270 03Omgå de hårdeste låse for at udtrække beviser med højere hastighed og mere nøjagtighed end nogensinde før. UFED Ultimate giver dig adgang til det bredeste udvalg af mobile enheder, applikationer og sociale medieplatforme til public domain.

Kombiner UFED's ekstraktionsstyrke med den avancerede dekodningssoftware fra UFED Physical Analyzer for at få alle de digitale data, du har brug for.

Digitale data spiller en stadig vigtigere rolle i alle slags efterforskninger. At gøre data tilgængelige og handlingsklare er, hvad Cellebrite gør bedst. Som den globale førende inden for digital efterforskning med mere end 60.000 licenser, i 150 lande.

BlackBag Mobilyze

Skrevet af Niels Hammerich. Sendt til Uncategorised

mobilyze icon colorBrugervenligt interface
Forenkle dine undersøgelser
Support for Apples mobile enheder med iOS 12.0
Mulighed for at indstille visning af tidszone
Forbedret support til Android-gruppemeddelelse på Samsung-enheder
Mobilyze er nu en 64-bit applikation
Brugervenlig, med minimal træning krævet for at bruge Mobilyze i marken
Sæt blot iOS- eller Android-enheden i systemets USB-port, der kører Mobilyze, og begynde straks at indsamle data
Udfør logiske erhvervelser, så efterforskere kan erhverve en fuld eller begrænset dataindsamling i realtid
Undersøg data gennem forskellige kategorier, filtre, søgninger og visninger
Bevar alle relevante brugerdata sikkert på en forensisk forsvarlig måde


encase mobile investigator color

Den mest omfattende løsning på markedet til analyse af mobile enheder er kommet fra føreren inden for digital forensics. EnCase Mobile Investigator udvider mobilkapacitetsfunktionerne i EnCase Forensic med evnen til intuitivt at se, analysere og rapportere om kritiske mobile beviser, der er relevante for sagen. Med dybtgående bevisanalyse og fleksibel rapportgenerering kan efterforskere føle sig trygge med deres resultater.

Ifølge PEW Research ejer 92% af befolkningen i USA en mobiltelefon og 68% ejer en smartphone. En mobil enhed kan være det mest nøjagtige vidne i næsten alle sager. EnCase Mobile Investigator fra Guidance Software adresserer fælles udfordringer relateret til mobil efterforskning, der sikrer adgang til de kritiske data, du har brug for at lukke sagen.

Den bredeste understøttelse af mobile enheder og operativsystemer!

EnCase Mobile Investigator er med løbende opdateringer til mobile operativsystemer, de mest populære apps og den bredeste enhed understøttelse, forstærket af kraftige undersøgelsesfunktioner, den mest komplette løsning til efterforskning af mobile enheder.

Afdæk al dokumentation

Når en mobil acquisition er færdig i EnCase Forensic, skal du bruge EnCase Mobile Investigator til at:

  • Gennemgå erhvervet mobilt bevismateriale
  • Tilføj bevis til ny eller eksisterende sag
  • Undersøge SQLite Database Data og PLists
  • Udfør grundig indholdsanalyse og find regulær data
  • Find, uddrag og analyser data inden for grafiske filer med OCR
  • Hurtigt at generere tilpassede rapporter
  • + Meget mere

pdf1


Træning

Cyber sikkerhedsfolk, der ønsker at fremme deres karriere gør det til en topprioritet at få certificeret med cutting-edge teknikker i den virkelige verden og, digitale forensic applikationer. Certificeret Forensic Security Responder (CFSR ™) vil udstyre dig med bredden og dybden af viden du har brug for at blive en meget efterspurgt forensics ekspert.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for undervisning.

SSD Duplicator - Hardisk kopiering

ADR 1-7 port harddisk (HDD) / SSD Duplicator

Kopierer 1-7 harddiske på én gang. Fås også som 1-3 og 1-15. Ring 4576 8010 for yderligere information.

• Understøtter Quick Copy med MBR, GPT, NTFS, Linux (ext2 / 3/4), Mac (HFS, HFS +, HFSX), og FAT16 / 32/64 formater
• Overholder både DoD5220.22-M Wipe og NIST 8008-88 Secure Wipe standarder
• Log Rapport Management registrerer alle opgaver informationer til bedre produktionsstyring
• Kabel fri designet gør det muligt at skifte diskene hurtigt

IT-serien, er en professionel SATA harddisk duplikator specielt designet til high-volume. Med den unikke multi-tasking teknologi, kan IT-serien koiere op til 15 harddiske samtidig  overførselshastighed på op til 9 GB pr minut. IT-serien SATA-harddisk duplikator har 4 kopi tilstande: Quick Smart Copy, All Partitions Copy, All Drive Copy og Percentage Copy.

Desuden er it-serien udstyret med forskellige niveauer af Secure Wipe. Quick Erase, Full Erase, DoD 5220 Erase standard til statslige institutioner.

pdf1

Nexto Di

Sendt til Uncategorised

NtDi2500

nextodi logoNEXTO DI er et stand alone backup / arkiveringssystem til digitale mediekort. I hjertet ligger en 500GB 2,5” drev, der er pakket ind i kortlæsere, et genopladeligt batteri, en farveskærm og en lang række kommunikations porte. Hele pakken er en kompakt robust sag, der er bygget til at modstå dagligt brug i marken.

Hvad er der i kassen?

Ved åbning af kassen bliver du præsenteret med selve enheden sammen med en række tilbehør bestående af AA batteri, Express-kort - P2 adapter, gummibeslag, 12v biladapter, Firewire 400 kabel, eSATA kabel, USB kabel og brugermanual.

I det simpleste måde at bruge enheden på, registreres mediekort, du opretter forbindelse til det og du bliver spurgt om du vil kopiere dem ved hjælp af en funktion, den kaldes X-kopi. Med et enkelt klik på kontrolknappen kopieres alt data/video/lyd på dit kort til det interne harddisk eller en ekstern enhed efter eget valg.

Hver gang du indsætter et andet kort til kopiering, skabes en ny mappe på roden af modtager drevet og indholdet af kortet kopieres til mappen. Det gør det simpelt og sikkert at lave backup og at alt forbliver organiseret så du kan finde dine optagelser igen.

pdf1

pdf1

nexToDi insitu

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info