VIDEO ANALYSE

Amped FIVE

Amped Five er en af verdens førende i billedbehandling software specielt designet til undersøgende, efterforskning og sikkerhedsprogrammer. Dens primære formål er at give efterforskere en komplet og unik løsning til at bearbejde og analysere digitale billeder og video data i en enkel, hurtig og præcis måde.
Gennem behandling og analyse af både stil- og videobilleder, benyttes en klar arbejdsgang til at  fremlægge beviser, der kan modstå kontrol af retssalen. Amped Five er efterforskerens betroede partner. Takket være sin revolutionerende teknologi, giver Amped FIVE efterforskerne mulighed for at løse en bred vifte af problemer, der ellers let ville være forpasset. Da Amped FIVE er et selvstændig produkt, kan det hjælpe til med at dramatisk reducere den tid, der kræves for at behandle data og forbedrer succesraten af de behandlede sager fra restaureringen af lav kvalitet CCTV video til fingeraftryk analyse.

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info