Service & Support

rimagfe 600

Hammerich Media & IT er autoriseret service provider for Rimage. Vi har mange års erfaring i både software og hardware på alle niveauer. Vores systemkonsulenter er uddannet hos Rimage Europe og har mere end 20 års erfaring i Rimage produkterne på alle niveauer.

Skulle du have nogen som helst spørgsmål til dit produkt, eller ønsker du information / vejledning om brug af eksisterende produkter eller søger du råd om investering i nye produkter, er du til en hver tid velkommen til at kontakte os.

Vi yder selvfølgelig også support på de øvrige produkter i vores portefølje.

Vi kan også tilbyde service aftale på jeres udstyr, dette er der mange som foretrækker, da de så betaler en fast pris for at holde produktionen i gang. Vi tilbyder service aftaler ned til 8 timers respons.

Ønsker du tilbud på serviceaftale, eller skulle du have øvrige spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

RimageLogo

teamviewer 02Hammerich Media & IT Supplies  -  Østre Teglværksvej 8  DK3450 Allerød  - Telefon +45 4576 8010  - Email  salg@hammerich.info